Bok. Ovak treba mi pomoc i savjet. Izgubio sam si voljenu osobu jer sam postao u zadnje vrijeme posesivan. i zelim to ispravit i vratiti. jer sam u njoj prvi put zapravo naso pravu prijateljicu i curu koja je bila uvijek uz mene i zeznuo sam. Zelim natrag vratitit tu vezu i pricali smo neki dan rekla je da mozemo poceti od pocetka ali da mi nista ne obecaje. Ja moram napravit tu promjenu i promejniti to na sebi. ali tesko mi je vidjet ju i ne joj dat pusu zagrliti i gledati ju koliko je posebna... Jel ima neko savjet?
A bzv smo se znali zbog sitnice posvadati i ponekad sam pokazivao svoju nesigurnost malo previse jer je ona nes onak wow!.... i zato sam se bojao da cu je izgubit i evo jesam. Gledajte pokusat cu se potruditi i pokazati joj sta sam spreman i voljan napraviti. Ona je sad onak cudna ali nikad se nesmijem prestat nadati da ce biti bolje a bolno je da vidi to na meni mako bi mi se teret s srca i bol koja me ubija iz dana u dan
Ovako. Sa svojim mužem sam već 16 divnih godina. On je moj cijeli svijet. Nosi me kao kap vode na dlanu. Moglo bi se reći da imam sve, ali... ima jedan problem jako je ljubomoran i posesivan. ne odvaja se od mene niti na sekundu. Na početku ti godi takva pažnja, ali s vremenom malo počinje gušiti. I za čas se osjećaš kao da živiš u zlatnom kavezu. Muž i ja smo se skoro rastali radi toga, ali s puno razgovora i razumijevanja i kompromisa ne ide. Ni dan danas nije idealno - ali ruku na srce nije nigdje, pa nastojimo uživati u onom što imamo.
Ljubomora i posesivnost zna unistiti svaku vezu....moras imati povjerenja u prvom redu, znati da je volis ali pustiti malo uzde, jer svatko zeli malo prostora u vezi, a ne da se osjeca kako je veza teret i gusenje...prvenstveno, povjerenje. Ako osoba osjeti da je gusis to odmah znaci da menas povjerenja u nju i to boli....